18
feb 2015

Kvorning vinder udstillinger på Køge Museum

Når Køge Museum genåbner i 2015 efter en større renovering, bliver det som en nyskabende attraktion og et fremtidens museum, der formidler Køges historie med de mest fascinerende teknologier, man kan tænke sig.

Kvorning design & kommunikation har netop vundet konkurrencen om at blive ‘udstillingsentreprenør’ på to nye udstillinger til Køge Museums smukke renæssancehus fra 1600-tallet for Museum Sydøstdanmark. En permanent udstilling om byens historie og en særudstilling om slaget i Køge Bugt og historien om krigsskibet Danneborge. Udover færdigdetaljering, produktion og montage af de to udstillinger på tilsammen 1.000 m2, indgår grafisk identitet og profil; skilte, interface til interaktiv guide, skærme, genstandsmontering i totalentreprisen og museumssamarbejdet.

Nordea-fonden støtter projektet med 10,2 millioner kroner. De nye udstillinger skal sammen med et øget besøgstal være nøglen til at udvikle en ny banebrydende driftsmodel for Køge Museum, Museum Management, som gerne skal bredes ud til andre museer herhjemme.