Nature Centre Hindsgavl

case
CLIENT: MIDDELFART MUNICIPALITY
PROJECT: EXHIBITION
LOCATION: MIDDELFART, DENMARK

Kvorning Design & Communication won the tender to develop, produce and build the first exhibition – a multi-sensory exhibition – of Nature Centre Hindsgavl in Middelfart, Denmark.

The Hindsgavl peninsula has it all! Open plains, old beech forests, wetlands, steep slopes, animals, plants, wild stories plus an inviting setting for peaceful walks and outdoor activities. With the new multi-sensory exhibition at the Nature centre, families get inspiration and are prepared to explore the peninsula’s nature and wildlife on their own during all seasons.

Kvorning developed and built the exhibition in collaboration with local branches of Dansk Ornitologisk Forening, Dansk Botanisk Forening, Danmarks Naturfredningsforening, The Danish Outdoor Council, Middelfart Museum, Odense City Museums and Peter Storm.