Dover Secret Wartime Tunnels

KUNDE: ENGLISH HERITAGE
PROJEKT: PERMANENT UDSTILLING
STED: DOVER, ENGLAND

Kvorning design & kommunikation har genskabt et særligt kapitel i britisk historie og selvforståelse med omdannelsen og levendegørelsen af The Secret Wartime Tunnels til museum og oplevelsescenter 26 meter under Dover Castle i det sydøstlige England.

Projektet tilfører slottet og tunnelsystemets intakte miljø en uset grad af dramatisk iscenesættelse og levendegørelse, der spiller op til og udfordrer det hidtil strengt hemmeligholdte fort.

En spektakulær iscenesættelse af slottets 6,4 km lange tunnelsystem i tre etager med avanceret AV-teknologi, projektioner, levende billeder, lys og lyd samt en gennemgribende fornyelse af eksisterende museumsafsnit og nye interaktive udstillinger – i alt ca. 6.000 m2. Interaktive skærme og anden formidling i ‘Wartime Tunnels Uncovered’ giver besøgende mulighed for at dykke dybere ned i historien. Museums- og oplevelsescentret, som English Heritage står bag, åbnede i juni 2011.