Grundfos Museum

KUNDE: GRUNDFOS
PROJEKT: PERMANENT UDSTILLING
STED: BJERRINGBRO, DANMARK

Den verdensomspændende virksomhed Grundfos i Bjerringbro har genåbnet sit besøgscenter – Grundfos Museum – i nyt design.

Kvorning design & kommunikation har designet og leveret udstillingsløsninger samt meget avancerede AV-installationer, som præsenterer Grundfos’ lange og spændende familie- og industrihistorie og innovative produkter. Udstillingen fremstår som en skulptur i rummet. Midt i den symmetriske bygning står en vandskulptur i to etager. En Grundfos-motor står bag.

Udstillingen breder sig ud i rummet i store, ringformede formationer – såkaldte ringe i vandet – fra vandinstallation i rummets midte. Design af grafik, møbler, bænke, poder og lys indgår i den rumlige skulptur. Det re-designede besøgscenter blev indviet i februar 2012.