Indretning

case
KUNDE: FLERE
PROJEKTER: RECEPTION, LOUNGE, MUSEUMSHOP, HOTEL, APOTEK, INNOVATIONSRUM, BESØGSCENTER, INFOSKRANKE, STUDIO/SHOWROOM
STED: FLERE

Indretningen skal tale sammen med og understøtte jeres designprofil, arkitektur, brugere og formål. Uanset om rammen er en lounge, et besøgscenter, en museumsshop, et studio, et showroom eller hotelværelser på stribe skal den afspejle og understøtte jeres identitet.

Visualisering af idé og koncept er måden at sikre dette på og er derfor ofte en integreret del af vores indretningsløsninger. Visualisering giver det bedst mulige grundlag for at bedømme løsninger, tage de rette beslutninger undervejs og afstemme tingene indbyrdes.

Hos Kvorning design & kommunikation løser vi også arkitektopgaver, hvor vi omdanner eksisterende bygninger til udstillingslokaler, butiksarealer, showrooms mv. Specialdesign – siddemøbler, belysning, borde, lamper og displays – tilbyder vi også. Indretningsopgaver omfatter bl.a. Novo GLIA Library, Rådhusapoteket Lyngby, museumshop til Møntergården, receptions- og mødeområde med specialdesignede møbler til Chas. Hude, innovationsrum til Lego Systems samt Kvorning studio/showroom i København.