Climate for Change / The Norwegian Petroleum Museum

CLIENT: THE NORWEGIAN PETROLEUM MUSEUM
PROJECT: PERMANENT EXHIBITION
LOCATION: STAVANGER, NORWAY
Kvorning Design & Communication creates ‘Climate for Change’ for the Norwegian Petroleum Museum in Stavanger, the oil capital of Norway. 120 sqm permanent, interactive exhibition about the global energy and climate challenge.

Consumption of fossil energy sources are important causes of increased CO2 levels in the atmosphere and temperature rise. Analogue and digital media make children and adults reflect and learn about fossil energy and sustainable energy.

There are many challenges associated with switching to green energy and many dilemmas, too. Kvorning Design & Communication won the project as exhibition designer in an invited idea competition.