OM KVORNING

Udstillinger og Brand Experiences
Kvorning Design er danske udstillings-designere, som skaber oplevelser i hele verden. Koncepter og totalentreprise. Vi integrerer storytelling, scenografi, design og arkitektur i vores udstillinger og Brand Experiences, som udvikles i samarbejde med vores kunder og partnere.

Magiske rum og øjeblikke
Vores mission er at skabe magiske rum og øjeblikke. Oplevelser, som rammer store og små i mellemgulvet og dybt i hjertekulen. Passionen er at skabe oplevelser, som bevæger, beriger eller underholder. Uanset vision, styrer historien altid vores koncept og design.

Tværfagligt og tværkulturelt team
Vores tværfaglige og -kulturelle team af udstillingsdesignere, grafikere, arkitekter, scenografer, projektledere, storytellers og partnere løser design af enhver art med engagement, ekspertise og erfaring, baseret på MIND THE GAP! og MOMENT, vores dialogværktøjer.

Totalleverandør eller partner
Vi lægger vægt på at forstå afsæt, ramme og vision og skaber vores designløsninger i samarbejde med vores kunder og partnere. Kvalitet, seriøsitet, co-creation og service kendetegner vores metode og designløsninger; masterplaner, koncepter og udstillinger.

5.000+ designprojekter
Siden arkitekt og chefudstillingsdesigner Arne Kvorning MAA MDD etablerede designvirksomheden Kvorning Design i Danmark i 1992, Kina i 2010, England i 2011 samt Norge i 2013, har vi løst mere end 5.000 designprojekter i over 50 lande i hele verden.

Internationale priser
Gennem årene er vores udstillinger hædret med internationale priser som Reddot Design Award, Sølvløven eller Leone d’Argento v/Biennalen i Venedig, 1. prisen v/International Arkitektur Biennale, Sao Paulo, InAVation Award, Amsterdam, M+H’s International Award, London.

Samarbejde med stjernearkitekter
Vi samarbejder med stjernearkitekter som Zaha Hadid Architects, Daniel Libeskind, Dominique Perrault, Jean Nouvel, Norman Foster, Snøhetta, C&CG Partners LLC, White Arkitekter, Link arkitektur, Rintala Eggertsson Architects samt en lang række danske tegnestuer.

Arne Kvorning; grundlægger og ejer 
Arne Kvorning, arkitekt og udstillingsdesigner MAA MDD. Grundlægger og ejer af Kvorning Design siden 1992. Udstillingsdesign, indretningsdesign og scenografi som speciale fra dag 1. Stifter af og redaktør for MuseumDesign og ExhibitionDesign.

Konferencer, taler, interviews
Vi deltager løbende i danske og internationale museumskonferencer, kongresser og biennaler. Som inviteret keynote taler eller panelmedlem. Ligesom vi naturligvis også gerne forelæser om udstillingsdesign og stiller op til interview om co-creation, levendegørelse mv.