OM KVORNING

Udstillingskoncepter og totalentreprise
Kvorning design & kommunikation skaber udstillinger og oplevelser. Både koncepter og totalentreprise. Alle designløsninger bliver til i spektret mellem arkitektur, storytelling og design og kræver faglig ekspertise samt god fornemmelse for rum, scenografi og dramaturgi.

Magiske rum og magiske øjeblikke
Vores vision er at skabe magiske rum og magiske øjeblikke. Oplevelser, som rammer store og små i mellemgulvet eller dybt i hjertekulen. Vores passion er at skabe oplevelser, som bevæger, beriger og underholder. Uanset hvad, styrer indholdet altid koncept og form.

Design af enhver art
Vi skaber design af enhver art, skala og kompleksitet. Vores team af udstillingsdesignere, grafikere, arkitekter, scenografer, projektledere, storytellers og projektudviklere samt partnere løser opgaver, der kræver specialviden, tværfaglig forståelse og lang erfaring.

Totalleverandør eller partner
Vi lægger vægt på at forstå afsæt, ramme og vision og skaber designløsninger i løbende samarbejde. Som totalleverandør eller som designpartner. Kvalitet, seriøsitet, co-creation og service kendetegner vores tilgang, samarbejde og ydelser.

Udstillinger siden 1992
Siden Arne Kvorning, arkitekt og designer MAA/MDD, etablerede Kvorning design & kommunikation i København i 1992, Beijing 2010, London i 2011, Oslo i 2013, Aarhus, Skt. Petersborg i 2018 og Verkhnyaya Pyshma i 2019, har vi løst mere end 5.000 designprojekter i over 50 lande.

International anerkendelse
Flere af Kvornings udstillinger er hædret internationalt med Reddot Design Award, Sølvløven v/Biennalen i Venedig, 1. prisen v/International Arkitektur Biennale, Sao Paulo, InAVation Award, Amsterdam, M+Hs International Award, London.