OM KVORNING

Udstillinger og brand experiences
Kvorning Design er udstillingsdesignere, som skaber oplevelser i hele verden. Både koncepter og totalentrepriser. Vi integrerer storytelling, scenografi, design og arkitektur i vores udstillinger og brand experiences, som udvikles i tæt og løbende samarbejde med både kunder og partnere.

Magiske rum og øjeblikke
Vores mission er at skabe magiske rum og øjeblikke. Oplevelser, som rammer både store og små i mellemgulvet og dybt i hjertekulen. Passionen er at skabe oplevelser, som bevæger, beriger og underholder. Uanset vision, styrer historien altid vores koncept og design.

Tværfagligt og tværkulturelt team
Vores tværfaglige og tværkulturelle team af udstillingsdesignere, grafikere, arkitekter, scenografer, projektledere, storytellers og partnere løser designopgaverne med engagement, faglig ekspertise og erfaring baseret på vores internationale standarder og dialogværktøjer.

Totalleverandør eller partner
Vi lægger vægt på at forstå afsæt, ramme og vision og skaber designløsninger i konstruktivt samarbejde med vores kunder og partnere. Kvalitet, seriøsitet, co-creation og service kendetegner vores metode og designløsninger; masterplaner, koncepter og udstillinger.

5.000+ designprojekter
Siden etableringen af designvirksomheden Kvorning Design i Danmark i 1992, Kina i 2010, England i 2011 samt Norge i 2013, har vi i samarbejde med kunder og partnere løst mere end 5.000 designprojekter af enhver kompleksitet, skala og genre i over 50 lande i hele verden.

Internationale priser
Vores udstillinger er hædret med en række internationale priser gennem årene. German Design Award Gold, Sølvløven v/Biennalen i Venedig, 1. prisen v/International Arkitektur Biennale, Sao Paulo, InAVation Award, M+H’s International Award m.fl.

Samarbejde med stjernearkitekter
Vores samarbejde med stjernearkitekter tæller Zaha Hadid Architects, Studio Libeskind, Dominique Perrault, Jean Nouvel, Norman Foster, Snøhetta, SOM, UNStudio, White Arkitekter, Link arkitektur, Rintala Eggertsson Architects, SLA, Henning Larsen Architects, BIG m.fl.

Arne Kvorning; grundlægger og ejer 
Arne Kvorning, CEO, kreativ direktør, arkitekt og udstillingsdesigner MAA MDD. Grundlægger og ejer af Kvorning Design siden 1992. Med udstillingsdesign, indretningsdesign og scenografi som speciale fra dag 1. Stifter af og redaktør for MuseumDesign og ExhibitionDesign.

Konferencer, taler, interviews
Vi deltager løbende i danske og internationale museumskonferencer, kongresser og biennaler. Som inviteret keynote taler eller panelmedlem. Ligesom vi naturligvis også gerne forelæser om udstillingsdesign og stiller op til interview om co-creation, levendegørelse mv.