OM KVORNING

Udstillinger og Brand Experiences
Kvorning er danske udstillingsdesignere, som skaber oplevelser i hele verden. Både koncepter og totalentreprise. Vi kombinerer arkitektur, storytelling og design og skaber visionsdrevne udstillinger og Brand Experiences i samarbejde med vores kunder og professionelle partnere.

Magiske rum og øjeblikke
Vores mission er at skabe magiske rum og øjeblikke. Oplevelser, som rammer store og små i mellemgulvet og dybt i hjertekulen. Passionen er at skabe oplevelser, som bevæger, beriger og underholder alle. Uanset vision, styrer historien altid vores koncept og design.

Tværfagligt senior team
Vores tværfaglige senior team af udstillingsdesignere, grafikere, arkitekter, scenografer, projektledere, storytellers og projektudviklere samt partnere løser design af enhver art. Opgaver, som kræver specialviden, tværfaglig forståelse og lang praktisk erfaring inden for hvert sit felt.

Totalleverandør eller partner
Vi lægger vægt på at forstå afsæt, ramme og vision og skaber vores designløsninger i samarbejde med vores kunder og partnere. Kvalitet, seriøsitet, co-creation og service kendetegner vores metode og designløsninger; masterplaner, koncepter og udstillinger.

5.000+ designprojekter
Siden arkitekt og designer Arne Kvorning etablerede Kvorning Design i København i 1992, Beijing i 2010, London i 2011, Oslo i 2013, Aarhus og Skt. Petersborg i 2018 samt Jekaterinburg i 2019, har vi løst mere end 5.000 designprojekter i over 50 lande.

Internationale priser
Gennem årene er Kvornings udstillinger hædret med internationale priser som Reddot Design Award, Sølvløven eller Leone d’Argento v/Biennalen i Venedig, 1. prisen v/International Arkitektur Biennale, Sao Paulo, InAVation Award, Amsterdam, M+H’s International Award, London.

Samarbejde med stjernearkitekter
Vi samarbejder med stjernearkitekter som Zaha Hadid Architects, Daniel Libeskind, Dominique Perrault, Jean Nouvel, Norman Foster, Snøhetta, C&CG Partners LLC, White Arkitekter, Link arkitektur, Rintala Eggertsson Architects samt en lang række danske tegnestuer.

Arne Kvorning; grundlægger og ejer 
Arne Kvorning, CEO, chef udstillingsdesigner og arkitekt MAA/MDD. Grundlægger og ejer af Kvorning Design fra januar 1992. Udstillingsdesign, indretningsdesign og scenografi som speciale fra dag 1. Stifter af og redaktør for MuseumDesign og ExhibitionDesign.

Konferencer, taler, interviews
Kvorning Design deltager løbende i danske og internationale museumskonferencer, kongresser og biennaler. Som inviteret keynote taler eller panelmedlem. Vi forelæser også gerne om udstillingsdesign og stiller op til interview om co-creation, levendegørelse mv.