NYHEDER

02
sep
2023

Tillykke med 1 år, Salmon Eye!

Lørdag, den 2. september 2023 markerer Salmon Eye’s 1 års dag – tillykke herfra!

Salmon Eye, Eide Fjordbruks flydende kunstinstallation og videnscenter om fremtidens bæredygtige fiskeopdræt, blev indviet den 2. september 2022. Indtil videre er nyheden om den ellipseformede pavillon, det kæmpestore, blanke fiskeøje, bragt i mere end 100 førende medier bl.a. Architectural Record, FRAME, Wallpaper, Designboom, Dezeen, ArchDaily, Elle Decor, DOMUS, Parametric Architecture og Architectural Digest.

Kvorning Design står bag arkitektonisk koncept og oplevelsesdesign til Salmon Eye.

18
aug
2023

Classic Car House åbner

Kvorning Design står bag udstillingerne til det nye, spektakulære oplevelsesunivers, Classic Car House i Kgs. Lyngby, som åbner for offentligheden lørdag, den 19. august 2023. En unik vifte af interaktive og immersive oplevelser – nytænkende analoge, mekaniske og digitale iscenesættelser, film, lys og lyd – og et væld af fantastiske biler, selvfølgelig! Classic Car House er stedet for alle med passion for smukke, klassiske biler, historisk og ny arkitektur samt flotte parkanlæg.

Kvorning Designs opgave som udstillingsdesigner for K.W. Bruun Koncernen omfatter en meget dynamisk konceptudvikling sammen med det stærke team hos Classic Car House, udvikling af masterplan for alle udstillingszoner, alle designfaser samt fuld produktion og installation. Fra idé til nøglefærdige udstillinger.

Med det tidligere Landbrugsmuseum og Virumgård som omdrejningspunkt har Lundgaard & Tranberg Arkitekter og landskabsarkitekt Julie Kierkegaard renoveret og bygget masser af nye kvadratmeter med respekt for stedets ånd til oplevelser, udstillinger, showroom, bilhotel, restaurant/bistro, møder og events.

18
jul
2023
04
jun
2023

European Fortress Day 2023

Fejrer European Fortress Day 2023 med Kvorning-projekter – koncepter og turn key – herhjemme og i udlandet.

23
maj
2023

MESTERVERKETS VINDERTEAM

Sammen med norske LPO arkitekter som lead vinder Kvorning Design opgaven at udvikle feasability study og prækoncept for transformation og totalrenovering af Gamle Mesterfjellet skole i Larvik, Norge. Marini Consulting, Seim & Hultgreen, Sweco, Multiconsult, Norconsult, Ingenia og Ljossatt er andre teammedlemmer.

MESTERVERKET-projektet omfatter nye faciliteter for Larvik museum, Friskliv og Mestring samt nye faciliteter for møder, seminarer, aktiviteter mv. Projektet er samtidig tæt knyttet til AKANTUS-projektet – Larviks Herregårdsprojekt for at synliggøre og styrke byens historie som national attraktion og katalysator for byudvikling og arena for en involverende proces. Kvorning Design indgår i vinderteamet på begge projekter, som skal udvikles parallelt for Larvik kommune.

Øyvind Beyer, prosjektutvikler Eiendom og teknisk drift i Larvik kommune udtaler –

‘Teamet ble valgt som vinner av konkurransen fordi de kunne stille det sterkeste laget med den største kompetansen. Vi gleder oss over at arbeidet allerede er godt i gang og ser frem til videre samarbeid.’

 

05
maj
2023

Kvorning til M+H Show 2023

Kvorning Design deltager i M+H Show 2023 i Olympia London 10.-11. maj!

Kig forbi stand G1 til en snak om udstillingskoncepter, design og løsninger!

 

04
maj
2023

Keynote tale i Istanbul

Historiker og projektudvikler Ivan Asseev, Kvorning Design, leverer keynote tale, ‘Climate Challenges and Natural Disasters Inside of the Museum Experience’, på Heritage Istanbul, Tyrkiet, 5. maj 2023.

 

30
apr
2023

Salmon Eye nomineret!

Salmon Eye er nomineret til German Design Awards 2024 i kategorien Arkitektur.

Kvorning Design står bag arkitektonisk koncept og ikonisk design til den flydende pavillon i den 900-meter-dybe, norske Hardangerfjord for Eide Fjordbruk, Norge, som oplevelsescenter og restaurant.

Sondre Eide, CEO og tredje generasjon sjømatentreprenør, Eide Fjordbruk, udtaler –

‘Salmon Eye is a visual symbol of the Eide Family’s desire to develop and inspire to groundbreaking fusion of technology development, innovation, and sustainability in seafood production.’

 

 

24
apr
2023

‘Vår verdensarv’ åbnet på Vega

Vår verdensarv – en ny, interaktiv udstilling om verdensarv udviklet til de norske verdensarvssteder, er åbnet på Vega Verdensarvsenter i Nordland, Norge, 24. april 2023.

Norges klima- og miljøminister Espen Barth Eide (Ap) stod for indvielsen. Riksantikvar Hanna Geiran, direktør i Norges Verdensarv Liv Astrid Sverdrup samt leder og verdensarvskoordinator på Vega Verdensarvsenter Rita Johansen var blandt talerne.

I havmundingen på Helgelandskysten i Norge opretholder man traditionen med at sanke dun fra edderfugle, som bygger rede her hvert forår.

Vår verdensarv har fokus på Norges otte verdensarvssteder. Og er samtidig en introduktion til verdens vigtigste natur- og kultursteder.

Kvorning Design står bag koncept og design af udstillingen, som er realiseret i samarbejde med Creative Technology, Norge, og Gagarin, Island.

Vår verdensarv åbner også på Verdensarvsenter for bergkunst – Alta Museum henholdsvis Norsk Fjordsenter i Geiranger i 2023.

UNESCOs verdensarvskonvention fra 1972 beskytter verdens natur- og kulturarv, som er umistelig for menneskeheden.

 

 

18
apr
2023

World Heritage Day 2023

I dag – 18. april – fejrer vi World Heritage Day 2023. Målet med dagen er at øge bevidstheden om kulturarvens mangfoldighed, steders og monumenters sårbarhed og de nødvendige foranstaltninger, der skal til for at vedligeholde og bevare dem.

Kvorning Design har udviklet og realiseret besøgscentre og udstillingskoncepter for UNESCO verdensarvssteder i Danmark, Sverige, Norge, Italien, Qatar, Saudi Arabien og Kina siden 1992.