Category: Danmark

25
jun
2018

Bølgen

KUNDE: FISKERIET OG HAVNENS HUS
PROJEKT: KONCEPT AKTIVITETS- OG FORMIDLINGSHUS
STED: HUNDESTED, DANMARK
Kvorning design & kommunikation har samarbejdet med Fiskeriet og Havnens Hus på Hundested Havn om et aktivitets- og formidlingshus om Hundesteds maritime kulturarv og natur.
Huset bygges af seks containere, som lægges sammen til ét rum. På to sider bliver det omgivet af en bølge af lærketræ, som med tiden vil tage farve af vind, vejr og hav.
’Det giver et råt look, og containere hører til på havnen, så tematikken er i orden’, udtaler Finn Nyhuus, formand for Fiskeriet og Havnens Hus på Hundested Havn.

31
okt
2017

LEGO House – History Collection

KUNDE: LEGO® HOUSE
PROJEKT: BRAND EXPERIENCE
STED: BILLUND, DANMARK
Kvorning design & kommunikation har i samarbejde med LEGO Koncernens historiske medarbejdere designet og udviklet udstillingerne til History Collection i underetagen af LEGO House; LEGOs 12.000 m2 Brand Experience i Billund.

I History Collection møder man et 2 x 2 meter stort logo og LEGO produkter, der fortæller LEGOs lange historie gennem markante milepæle, tegninger og modeller. Her er alt. Også animationer med børn i klassiske legesituationer.

Halvvejs trækker et lys én ind et rum formet som det indvendige af en LEGO klods med en udstilling af årtiers LEGO modeller og æsker. Her er LEGO æsker som fysisk modeller eller i et interaktivt bord med over 5.000 æsker.