Category: udstillingskoncept

26
jun
2018

King Abdulaziz CENTER FOR WORLD CULTURE

CLIENT: KING ABDULAZIZ CENTER FOR WORLD CULTURE
PROJECT: PERMANENT UDSTILLING
LOCATION: DHAHRAN, SAUDI ARABIEN
Kvorning design & kommunikation står bag udstillingskoncept til King Abdulaziz Center for World Culture i Dhahran, Saudi Arabien.
Centrets første udstilling i Saudi Culture and Heritage Gallery adresserer spørgsmålet Hvad vil det sige at være Saudi?
Opgaven er vundet i international konkurrence og omfatter konceptudvikling og detaljering, indholdsudvikling samt designrådgivning.
25
jun
2018

Vagonetto Fokis Mining Park

KUNDE: VAGONETTO FOKIS MINING PARK
PROJEKT: KONCEPT BRAND EXPERIENCE
STED: DELPHI, GRÆKENLAND
Kvorning design & kommunikation har udviklet et Brand Experience koncept til Vagonetto Fokis Mining Park i Delphi, Grækenland.
Oplevelser både over og under jorden i Grækenlands største bauxitmine i nærheden af Delphi.
Nyindretning af udstillingsbygning samt update af dramaturgiske og scenografiske virkemidler i tunnellen.
15
jun
2018

Danfoss Museum – Mads og Drømmene

KUNDE: DANFOSS MUSEUM
PROJEKT: BRAND EXPERIENCE – KONCEPT, DESIGN, PRODUKTION
STED: NORDBORG, DANMARK
Kvorning design & kommunikation står bag koncept, design og produktion af Danfoss Museums nye Brand Experience, Mads og drømmene, om stifteren Mads Clausen (1905-1966). Oplevelserne i fødegården på Als tager afsæt i Mads’ evne til at drømme livet igennem. Fra ren fantasi og brændende ønsker i drengeårene, over inspiration til kreativitet i ungdommen til konkrete mål for fremtiden i voksenlivet.

Mads og drømmene levendegør fortællingen om et menneske, der formår at drømme, sætte sig mål og nå dem. Et fortællegreb med bevidst dramaturgi, lys, lyd og projektioner. Gårdens rum skaber filmiske backdrops til anekdoterne. Et poetisk og fabulerende lag, som understøtter fortællingen.

Udstillingen arbejder med sigtelinjer og akser – placerer centrale oplevelser og points de vues for enden af dem – hermed introducerer det ene rum det næste. Parallelt med Mads’ livsforløb og Danfoss’ udvikling udfolder rummene og historierne sig – opture og nedture – glæde og sorg. Fortællinger og hændelser – både personlige og professionelle – rulles ud som et filmisk forløb. Fortællingen om Mads og drømmene …

 

15
jun
2018

Harteværket Oplevelsescenter

KUNDE: KOLDING KOMMUNE
PROJEKT: UDSTILLINGSKONCEPT, DESIGNMANUAL, SKILTEPROGRAM, FORMIDLINGSSTIL
STED: KOLDING, DANMARK
Kvorning står for udstillingskoncept, designmanual, skilteprogram og formidlingsstil til Harteværket Oplevelsescenter; Koldings familie-attraktion om vand, energi og bevægelse.

Designopgaven er udført i tæt samarbejde med Harteværkets medarbejdere og styregruppe, NIRAS, samt med Baumann Boe-Whitehorn Arkitekter.

Harteværket er autentiske rammer og fungerende elkraftværk. I den smukke, gamle turbinehal og spændende kælder med de store, røde rør kan man opleve, hvordan vand bliver til strøm.

26
jun
2017

Norsk Oljemuseum – Dype Hemmeligheter

KUNDE: NORSK OLJEMUSEUM
PROJEKT: PERMANENT UDSTILLING
STED: STAVANGER, NORGE
Norsk Oljemuseums udstilling om petroleumsgeologi, Dype hemmeligheter, er ren Jules Vernes! Med udforskning, aktivitet og dramatik i fokus og udfordring for hjerne og hjerte. Zoner med analoge og digitale tilbud, som inviterer til samarbejde, læring og leg for alle.

Formen er inspireret af olien og havet. To store, bølgende vægge står som en strøm gennem rummet og markerer et snit i det undersøiske og underjordiske. Når man bevæger sig ind imellem væggene, møder man et undervandsunivers med en 360 graders filmisk, fuld 3D-fortælling om oliedannelse med fakta og interaktive tilbud på væggenes yderflader.

Dype hemmeligheter er udviklet i dialog mellem Norsk Oljemuseum og Kvorning design & kommunikation. Samarbejdsformen sikrer et koncept med formidling og interaktion, som smelter sammen og gør tekniske problemstillinger til enkel viden samt læring og sjov.