18
aug 2023

Classic Car House åbner

Kvorning Design står bag udstillingerne til det nye, spektakulære oplevelsesunivers, Classic Car House i Kgs. Lyngby, som åbner for offentligheden lørdag, den 19. august 2023. En unik vifte af interaktive og immersive oplevelser – nytænkende analoge, mekaniske og digitale iscenesættelser, film, lys og lyd – og et væld af fantastiske biler, selvfølgelig! Classic Car House er stedet for alle med passion for smukke, klassiske biler, historisk og ny arkitektur samt flotte parkanlæg.

Kvorning Designs opgave som udstillingsdesigner for K.W. Bruun Koncernen omfatter en meget dynamisk konceptudvikling sammen med det stærke team hos Classic Car House, udvikling af masterplan for alle udstillingszoner, alle designfaser samt fuld produktion og installation. Fra idé til nøglefærdige udstillinger.

Med det tidligere Landbrugsmuseum og Virumgård som omdrejningspunkt har Lundgaard & Tranberg Arkitekter og landskabsarkitekt Julie Kierkegaard renoveret og bygget masser af nye kvadratmeter med respekt for stedets ånd til oplevelser, udstillinger, showroom, bilhotel, restaurant/bistro, møder og events.